PLETENI PRSLUK

Nitko nije očekivao da će ovaj retro komad postati apsolutni hit jeseni

04.10.2021 u 14:51

Bionic
Reading

Bicke, tanga sandale i cargo hlače samo su neki od 'neočekivanih' modnih trendova koji su se vinuli na sam vrh listi kul odjevnih komada trenutka, no nitko nije očekivao da će ovaj retro komad postati najpoželjnijim komadom na modnoj sceni

Pleteni prsluci postali su nanovo relevantnim zahvaljujući dizajnerskim kućama poput talijanskog Guccija i britanskog Burberryja. Od 2019. godine, pleteni prsluci su sastavnim dijelom njihovih kolekcija, a ove sezone slove za apsolutni must-have u ormaru.

Osim bogate ponude na policama trgovina, potvrđuju to i nebrojeni stajlinzi modnih ovisnica s Instagrama s pletenim prslucima u glavnoj ulozi.

Verzije pletenih prsluka koje izgledom podsjećaju na vintage modele slove za najpoželjnije, no ništa manje popularne nisu njihove klasične inačice u neutralnoj paleti boja, a koje će posebno obožavati nositi ljubiteljice modnog minimalizma.

  • +12
Pleteni prsluci Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Vrhunac popularnosti pleteni prsluci posljednji su put doživjeli 90-ih godina, a kao i tada, ljubiteljice mode najradije ih nose u kombinaciji s bezvremenskim komadima – bijelom košuljom i trapericama.