GRECE GHANEM

Nitko ne kombinira tako dobro odvažne uzorke kao sjedokosa modna ikona

27.10.2023 u 15:29

Bionic
Reading

Grece Ghanem, jedna je od najpoznatijih 50 plus modnih influencerica s rastućom vojskom obožavatelja koji cijene njezin kreativni i unikatan pristup modi

Sjedokosa Kanađanka voli neobične modne kreacije koje uvijek laskaju njezinoj skladnoj figuri.

Njezini upečatljivi stajlinzi uvijek prkose klasičnim pravilima odijevanja, te redovito dokazuje kako dobar stil ne ovisi o nečijoj dobi.

Uvijek drukčija, Grece uživa u modnim eksperimentima i poigrava se s modom na svoj odvažan način ne mareći za uvriježene modne zakonitosti.

Bez obzira na sve trendove, i dalje je vjerna neobičnim krojevima, uzorcima, vedrim bojama... Modna zaljubljenica iz Montreala često u intervjuima ističe da se njezin modni stil nije puno promijenio u odnosu na vrijeme kad je imala 20 ili 30 godina. Nova modna ikona i najnovijim je stajlingom pokazala kako i dalje s puno stila kombinira neobične uzorke.

  • +5
Grece Ghanem Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ako ste se bojali kako 'animal' uzorak funkcionira u društvu razigranih cvjetnih uzoraka i zelenih kožnih hlača, Grece je najnovijim lookom dokazala kako je to sjajna opcija ako se dobro osmisli.

Look bez greške dodatno je nadogradila retro sunčanim naočalama i svojim zaštitnim znakom, lepršavim bobom te zaslužila samo brojne pohvale.