MANJE JE VIŠE

Nina Badrić opet ima dobar stajling: Chic haljinu zasjenile cipele za kojima žude modne ovisnice

07.05.2022 u 14:08

Bionic
Reading

Da su samo dva dobra komada dovoljna za odličan stajling potvrdila je Nina Badrić najnovijim modnim odabirom kojim se pohvalila na svom Instagram profilu

Nina Badrić pozirala je u efektnoj kratkoj haljini, koja je istaknula njezinu figuru, a osim haljine pažnju su ovoga puta privukle cipele s potpisom dizajnerice rumunjsko-jordanskog podrijetla Amine Muaddi.

Cipele ove dizajnerice predmet su žudnje brojnih trendseterica posljednjih sezona, a Nina se odlučila za model od PVC kojeg sprijeda krasi leptir ukrašen kamenčićima i geometrijska peta nalik čaši za martini, koja je postala zaštitini znak ovog luksuznog brenda.

Amina Muaddi nadarena je dizajnerica rumunjsko-jordanskog podrijetla, jedno je od najtraženijih imena na svjetskoj modnoj sceni. Njezine 'kristalne sandale' postale su omiljeni odabir it djevojaka današnjice, linija obuće kojom je debitirala na modnoj sceni uspjela se rasprodati u samo jednom danu, a popularna stranica Footwear News proglasila ju je dizajnericom 2019. godine. Svaki model s Muaddinim potpisom pomno je osmišljen i izrađen kako bi se žena koja ih nosi osjećala osnaženom i samouvjerenom, a kako sama kaže, sve što želi učiniti svojim dizajnom to je da se žene na kraju dana 'osjećaju dobro'.

Uz cipele u kojima je nemoguće proči nezamiječeno, Nina Badrić nosila je bijelu, čipkastu mini haljinu zvonolikih rukava koja uz to ima i zanimljiv preklop na prednjem dijelu. Potpisuje je australski brend Acler, iza kojeg stoje Kathryn Forth i Julia Ritorto, a cijena joj iznosi oko 3000 kuna.

  • +4
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Efektan stajling glazbenica je zaokružila kosom zalizanom u punđu, dramatično naglašenim očima za što je zaslužan vizažist Saša Joković, a od nakita je imala samo diskretne zlatne narukvice i prsten s predimenzioniranim kamenom.