lijepa u plavom

Nina Badrić izvlači fotografije iz arhive i obožavatelje baca u delirij: 'Ništa tebi ne mogu ni dani ni godine'

24.11.2022 u 21:12

Bionic
Reading

Ženstveni krojevi i naglašena elegancija uvijek su dobitni odabir naše pjevačice Nine Badrić, a njezina posljednja objava na Instagramu bacila je obožavatelje u delirij

Bez obzira na promjene trendova ženstvenost i elegancija baš nikada ne izlaze iz mode, a upravo se u takvim kreacijama Nina Badrić osjeća najbolje. Birajući krojeve koji slave žensku siluetu, naša pjevačica redovito dobiva komplimente.

Nedavno je pak oduševila osvježenim izgledom koji je uključivao novu, kraću frizuru. No, osim novitetima ili lijepim trenucima s putovanja i nastupa, Nina se na svom Instagram profilu voli prisjetiti i nekih prošlih trenutaka te ih redovito označi hashtagom #daniigodine.

Ovog puta objavila je fotografiju na kojoj pozira odjevena u nebesko plavu satensku haljinu. Uzak i eleganta model laskavo prijanja uz njezinu siluetu dok joj duga kosa s valovima nježno pada niz leđa. Pred ovim senzualnim, a profinjenim prizorom nisu ostali ravnodušni ni Ninini pratitelji, kojih na svom profilu pjevačica broji više od 400 tisuća. U komentarima su se nizali komplimenti i pohvale.

'Predivna', 'Divna…kraljica…dama…', 'Zapalila Instagram', 'Najljepša žena na estradi,definitivno kraljica', 'Haljina divna i Nina još ljepša…,' nizali su se komentari, a jedna obožavateljica je zaključila: 'Ništa tebi ne mogu ni dani ni godine.'

  • +7
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / Cropix