LEŽERna i jedinstvena

Nikolina Lacković pohvalila se haljinom za kojom lude trendseterice

17.08.2017 u 13:45

Bionic
Reading

Supruga našeg istaknutog rukometaša Blaženka Lackovića uvijek se svojim ukusom i stilom znala istaknuti gdje god bi se pojavila. Ovih dana zamijetili smo je u casual haljini skandinavskog brenda Gianni koji je gotovo preko noći postao planetarno popularan te se svojim kreacijama nameće kao jedna od trenutačno poželjnijih modnih marki

Elegantna i uvijek skladno dotjerana Nikolina Lacković objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u jedinstvenoj kreaciji danskog modnog brenda Gianni, čije su komade ove sezone nosile sve svjetske trendseterice.

Pogledate li pomnije, sve modne blogerice imaju u svom ormaru barem jedan komad ovog izuzetno popularnog brenda.

Po uzoru na haljine iz 40-ih godina prošlog stoljeća, u kakvima se onda odlazilo na čajanke, nastale su ove nezaobilazne krpice koje ćemo zasigurno sve češće viđati. 

  • +7
Slavne dame nose danski modni brend Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Nikolina je izabrala dugu haljinu bez ramena, na kojoj prevladavaju tamnoplava i bijela boja, uz zlatni cvjetni uzorak koji se proteže cijelom duljinom.

🌊🌴☀️#josmalomora#kroatien2017 #sommer2017 #sommeroutfit#idconceptstore#gannidress

A post shared by Nikolina Lackovic (@ninalackovic) on

Njezinom preplanulom tenu i vitkoj liniji ovaj model pristaje kao saliven, a na račun svog izgleda, ali i outfita, ubrzo je dobila brojne pohvale obožavatelja i pratitelja.

Ganni 😍 #gannidress #news #nettbutikk foto: @linnialamode @enzo_honefoss

A post shared by gryhay (@gryhay) on

Iako se haljine ovog brenda lako kombiniraju i za poslovne situacije te ih se lako može uklopiti u svaki dnevni look, naša Nikolina odabrala ju je za popodnevnu šetnju rivom dok uživa na godišnjem odmoru u Novalji te ju je kombinirala s ravnim sandalama po uzoru na nekadašnje rimljanke.

Ako je suditi prema ogromnom globalnom uspjehu koji ovaj skandinavski brend bilježi posljednjih nekoliko mjeseci, ne sumnjamo u to da će ove razigrane haljine osvojiti sve svojom udobnosti i pomalo retro vibrom.

Iza ovog brenda stoji bračni par Ditte i Nicolaj Reffstrup, a opisuju sebe kao 'nesigurne i previše uspješne osobe'. Kako objašnjava dizajnerica Ditte Reffstrup, osobno teži 'razigranom i neopterećenom modnom pristupu'.

'Željeli smo stvoriti brend lišen strogih modnih pravila, no s bezbrižnim i optimističnim stavom koji izlazi iz našeg dizajna i stiliziranja. Ne bojimo se modno eksperimentirati, a prema našem mišljenju, stil je mješavina intuicije i jake osobnosti', priznaje dizajnerica popularnog danskog brenda koji je osvojio naklonost slavnih trendseterica, od britanske ikone stila Alexe Chung pa do kraljice ulične mode Jessice Albe.