IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD

Nikad nije bila u boljoj formi: Jennifer Lopez u tajicama i crop topiću istaknula istesanu figuru

15.06.2020 u 13:20

Bionic
Reading

Pop diva Jennifer Lopez bez dvojbe izgleda bolje nego ikad. Atraktivna pjevačica s godinama djeluje sve mlađa, a što se tiče njezine linije, nikad nije bila u boljoj formi. Latinoamerička ljepotica prošetala se u sportskim tajicama i uskom crop topiću

Teško da možemo navesti pedesetogodišnjakinju koja izgleda ovako dobro kao lijepa Jennifer Lopez. Slavna pjevačica i glumica davno je naučila da samo disciplina i rad donose željene rezultate, kao i to da je u showbiznisu nužno izgledati sjajno kako bi ostali u samom vrhu. Stoga svakodnevno mukotrpno trenira u teretani, a na njezinom jelovniku ima mjesta samo za visokokvalitetne namirnice.

Da se trud i rad itekako isplate, lijepa Latina ponovno je dokazala prošetavši se Malibuom u pripijenim sportskim tajicama i crop topiću koji su u prvi plan stavili njezinu besprijekornu figuru.

Istesani trbušnjaci i zategnute obline san su svake žene, a lijepa J.Lo svoju liniju može zahvaliti predanom radu, ali i ulozi u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta', zbog koje je pomicala granice izdržljivosti.

  • +10
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna ljepotica učila je iznova ples oko šipke zahvaljujući kojem radi svaki mišić u tijelu, a potpuno je iz prehrane izbacila i šećere kako se ne bi osjećala umorno te kako bi istopila višak masti.

J.Lo su paparazzi slikali u Malibuu tijekom razgledavanja kuće na plaži u društvu zaručnika Alexa Rodrigueza. Slavni par navodno je zainteresiran za luksuznu vilu s tri spavaće sobe i pet kupaonica, čiji mjesečni najam iznosi 70 tisuća dolara.