FASHION GURU

Nika kao bombončić: Ima ona stila, ali dosta je sve to na isti kalup

 • 11.06.2024 u 14:28

 • Bionic
  Reading

  Volim ove društvene događaje na kojima moraš iznazivati sve žive da saznaš tko je bio i tko je to uopće na fotografijama

  Čitatelji tportala već provjereno nisu baš odlučni kliknuti na tekst o influencerima, pa makar imao i neki ludi naslov. Tako da se i ovaj put dvoumim između jedine dvije tete koje poznaju naši čitatelji, Rozge i Nike.

  Budući da je Rozgica česta gošća u mojoj kolumni, odlučio sam se za Niku u seksi pozi. Njezina opsesija oversized odjećom već je odavno ušla u hrvatske modne anale jer je na nju potrošila najviše materijala od svih pjevačica na sceni.

  Da ne mislite da mi se njezin stil ne sviđa, dapače baš obratno - Nika ima stila, ali dosta je sve to na isti kalup. Začudo, ali Rozga je razigranija od nje. Uglavnom, pink stajling joj je dobar, upotpunila ga je metalik sandalama i clutch torbicom, a sve je zaokružila, naravno, čime drugim nego oversized sakoom. Nika kao bombončić!

  • +6
  Poznate dame u Laubi Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish i Matej Jurcevic

  Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.