FASHION GURU

Kiča na domaćem crvenom tepihu nije nedostajalo; kreacije su bile podosta biserne

  • 05.06.2024 u 15:49

  • Bionic
    Reading

    Sinoćnji Storyjev party je, kao i uvijek, bio dobro posjećen, a rekao bih da je bilo svega - dobar modni cušpajz. Budući da su tema bili biseri, takve su bile i kreacije, podosta biserne

    Bilo je i golišavih izdanja jer svi znaju da će takvim stajlingom privući pažnju, ali tportal je ipak fini portal pa nećemo to objavljivati, a i nisu to baš bile neke lude kreacije i ne smatram pokazivanje cica vrhuncem kreativnosti.

    Franka Batelić je ovaj put imala dobar stajling. Zna ona kiksati ili se ponavljati nekom stilskom temom koja nije baš najbolja, ali isto tako ima i dobrih modnih izdanja, a ovo prugasto odijelo je zanimljivo, pogotovo s asimetričnim korzetom koji je stavila preko njega.

    Koliko se dalo primijetiti, ukrasi za glavu su prevladavali, a više su se kitili frajeri nego ženske. Keljili su te bisere gdje god su stigli, ali najbolji ukras imao je Neven Ciganović, od milja zvan Cigi - pramen na čelu i biserne okvire. Bilo bi previše da se nakitio jer je bio već dovoljno namontiran, ali je njegovo bijelo izdanje dobro izgledalo, što nije ni čudno za njega.

    Nina Badrić je imala pomalo ziherašku kreaciju, što je dobro, jer kiča nije nedostajalo, tako da je ova lijepa haljina bila taman, a jedina zamjerka su čarape koje se previše sjaje i baš upadaju u oči.

    Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL

    Rozgino crveno izdanje bilo je baš za red carpet - dovoljno elegantno, glamurozno i s mjerom.

    Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL

    Natalija Prica je divno spojila torbicu i cipele, a na toj kombinaciji pozavidjela bi joj i Ksenija Urličić.

    Moram pohvaliti za dobar stajling i Anju Šovagović, a i za dosljednost u nošenju frizure zvana sarmica.

    Pojavio se i Haris Džinović u stajlingu tipa 'idem u Konzum po špeceraj'.

    Bilo je na partyju baroknih haljina, renesanse, toreadora, sportskih izdanja, toaleta svih vrsta, frajera koji su si stvarno dali mašti na volju, a i osoba koje nisam prepoznao - u svakom slučaju, kiča nije nedostajalo, a svi znamo da je tanka linija između njega i dobrog stila, ali zato i postoje ovakve zabave da si ljudi daju oduška.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.