S POTPISOM LOEWEa

Podižu raspoloženje i stajlinge: Ove sunčane naočale potpuno su opčinile modne ovisnice

16.02.2023 u 06:45

Bionic
Reading

Male stvari uistinu čine razliku, a u modnom svijetu ova izreka prvenstveno se odnosi na dodatke koji su u stanju i najjednostavniji stajling podići na novu razinu. U svijetu poznatih ljubitelja mode posljednjih tjedana najveću pažnju dobile su ove otkačene naočale s potpisom hit brenda današnjice

U aktualnoj kolekciji modne kuće Loewe dizajner Jonathan Anderson predstavio je mnoštvo komada s detaljima po uzoru na napuhani balon.

  • +8
Loewe - kolekcija za proljeće/ljeto 2022. Izvor: Profimedia / Autor: Archivio Mezzanotti / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedan od njih su napuhane sunčane naočale - otkačeni dodatak koji ne prestaje intrigirati poznate ljubiteljice mode, o čemu dovoljno govore prizori s novog izdanja Tjedna mode u Kopenhagenu.

Dostupne u stilu Mask, Rectangular ili Cateye i bojama koje se kreću od bijele ili crne do primarnih tonova žute, crvene ili plave, ove sunčane naočale zasigurno ćemo viđati u mjesecima pred nama.

Kao što je slučaj s brojnim drugim dodacima koji stižu s potpisom brenda Loewe, njihove sunčane naočale posljednjih godina postale su nezaobilazan artikl za fashionistice diljem svijeta. Najbolji primjer toga je popularnost koju su na modnoj sceni osigurale pravokutne sunčane naočale iz kolekcije Paula’s Ibiza za sezonu proljeće/ljeto 2020. godine.

Što se tiče ovog trija naočala, imate izbor između tri stila, od kojih svaki isijava retro futurističkom energijom. Mask je možda najhrabrija silueta s jednodijelnom lećom uvučenom u debeli okvir, Rectangular se sastoji od dvije odvojene leće, okružene zaobljenim pravokutnim okvirom, dok Cateye predstavlja suvremeni pogled na klasičan ženstveni stil, a svaki od okvira ovih sunčanih naočala u prodaji se nalazi po cijeni od 320 eura, odnosno nešto manje od 2500 kuna.

NA ULICAMA KOPENHAGENA

Skandinavke zasjenile Francuskinje: Genijalni i tako nosivi stajlinzi koje ćete odmah željeti kopirati

Pogledaj galeriju