RETRO AVIJATIČARKE

Ni uvijek mladolika glumica nije odoljela glavnom hitu sezone

24.04.2017 u 10:36

  • +2

Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na rođendanskoj proslavi dizajnerice nakita Jennifer Meyer glumica Demi Moore posebno se istaknula pomno osmišljenim stajlingom

S glumačkim kolegicama na proslavi poput Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Jennifer Aniston i Courtney Cox, Demi Moore posebno se istaknula zahvaljujući modnoj kombinaciji kojom je dodatno istaknula mladolik izgled. Lepršavu haljinu tamnoplave boje s asimetričnim rukavima i trakama koja naglašava struk kombinirala je s crnom pismo-torbicom i cipelama u špic slavnog Gianvita Rossija.

Da pažljivo prati aktualne modne trendove, pokazala je odabirom retro modela avijatičarki kao glavnog hita sezone koje nose popularne djevojke današnjice i slavne trendseterice.

Dugu crnu kosu koja je s godinama postala njezin zaštitni znak raspustila je u lagano valovitoj formi, a ni s make-upom nije pretjerala.

'Nikad ne zaboravljam nanijeti na kožu kremu s visokim zaštitnim faktorom. Ne sunčam se i pijem puno vode. Izbjegavam sol i nastojim jesti što više sirovih namirnica. Plivam, vježbam pilates i jogu i redovito se šećem s mojim psima', otkrila je jednom prigodom Demi tajnu mladolika izgleda.