CHARLOTTE CASIRAGHI

Ni unuka Grace Kelly nije odoljela najpopularnijem trendu godine, a zna i kako ga nositi

03.12.2022 u 18:37

Bionic
Reading

S princezom Charlene i sedmogodišnjim blizancima, princom Jacquesom i princezom Gabrielle, kći monegaške princeze Caroline ovog je vikenda sudjelovala na paljenju lampica u božićnom selu postavljenom u Monaku

Otkako je preuzela funkciju glasnogovornice i svjetske ambasadorice brenda Chanel, unuka holivudske dive Grace Kelly u gotovo svakoj prilici može se ugledati u komadima s potpisom kultne francuske kuće.

U blagdanskom ozračju 36- godišnja ljepotica plave krvi ovoga vikenda pažnju je ponovo plijenila u Chanelovim komadima s raskošnim kaputom od tvida u prvom planu.

  • +6
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Riječ je o modelu predstavljenom u pre-fall kolekciji Chanela za aktualnu sezonu, a dominaciju sivih i crnih tonova uspješno je razbila dodatkom jarko ružičaste torbice brenda - u duhu trendovske barbiecore estetike koju je modna platforma Lyst u svom velikom godišnjem izvještaju proglasila najvećim trendom godine.

Uz efektnu torbicu odabrala je još jedan zanimljiv dodatak, Chanelovu naušnicu u obliku zvijezde istaknutu na hrskavici uha pokazavši svoju otkačenu stranu.

U DRUŠTVU NEĆAKINJE

[FOTO] Ovako sretnu i nasmijanu princezu Charlene već dugo nismo imali prilike vidjeti

Pogledaj galeriju