besprijekorno izdanje

Ni Melania Trump nije imuna na modno recikliranje: Zablistala u već viđenoj haljini

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 09.08.2018 09:55
  • Objavljeno 09.08.2018 u 09:55
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput britanske miljenice Kate Middleton, ni Melania Trump nije imuna na modno recikliranje što je dokazala ponovnim nošenjem već viđene haljine

Prva dama Amerike Melania Trump nazočila je večeri poslovnih čelnika u Bedminsteru, a navedenom prigodom zablistala je u svjetloružičastom modelu koktel haljine u kakvoj smo ju imali prilike ugledati prethodne godine.

Spomenuta kreacija, stvorena od laserski obrađene tkanine u formi čipke, uz osnovnu ružičastu stiže sa suptilnim detaljima u bijeloj, plavoj i žutoj boji, a u moru crnih i mornarsko plavih odijela, za koja su se odlučili izvršni direktori američkih kompanija, pokazala se punim pogotkom.

Melanijina haljina djelo je dizajnerice Monique Lhuillier i u prodaji se nalazi po cijeni od 3500 kuna, a u njoj je posljednji put viđena prošle godine u sklopu suprugove predsjedničke kampanje održane u američkoj saveznoj državi Ohio.

Donald i Melania Trump

Donald i Melania Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na večeri koja je okupila vođe američkih kompanija, prva dama Amerike upečatljivu koktel haljinu dodatno je istaknula naglašenim make-upom  i savršeno isfeniranom kosom koja je postala njezin zaštitni znak.

  • +247
  • +244

Melania Trump - svi stajlinzi prve dame

Izvor: Profimedia / Autor: NN