POBJEDNICA SEZONE

Ovo je najpoželjnija ljetna torba za kojom žude sve trendseterice, a za oko je zapela i Hrvaticama

03.07.2020 u 09:45

Bionic
Reading

Španjolski brend Loewe izazvao je senzaciju svojim slamnatim cekerom koji se rasproda čim stigne na police trgovina. Ova je pletena torba od rafije proglašena omiljenom ljetnom torbom, a koliko je popularna, svjedoče i profili vodećih influencerica na Instagramu

Pletene torbe od rafije, ratana, pruća i raznoraznog drugog bilja desetljećima unazad su ključni modni dodatak u ormarima žena diljem svijeta, počevši od Brigitte Bardot, preko Kate Moss do Alexe Chung. Slamnati cekeri koje su nekad naše bake izrađivale od listova kukuruznog klipa uspješno su prešli iz sela u gradpve i već nekoliko sezona dominiraju modnom scenom.

Žene koje ovoga ljeta nisu prošetale svoju slamnatu torbu po plaži ili gradskoj špici sigurno nisu istinske trendseterice. Slamnate torbe su preplavile društvene mreže, a jedan model prednjači. Slamnati ceker s elementima kože s potpisom brenda Loewe potpuno je opčinio modne ovisnice.

Prepoznatljivi ceker s potpisom ovog španjolskog brenda proteklih nekoliko sezona ne prestaje mamiti pažnju trendseterica diljem svijeta, a sada je proglašen najpoželjnijom ljetnom torbom.

Obzirom da je riječ o modnom dodatku koji je zaradio status kultnog komada koji može parirati skupocjenim torbama s potpisom brenda Chanel ili Hermes, cijena od 3.000 kuna, koliko otprilike košta jedan Loewe ceker, uistinu djeluje skromno.

Loewin modni favorit dostupan je u nekoliko boja i veličina i doslovno je preplavio Instagram. Zbog svoje praktičnosti veliki model cekera trendseterice najčešće odabiru za odlazak na plažu i šetnje uz more, dok je manji model, koji je i nešto jeftiniji, idealan za gradsku špicu, pa čak i za posao.

Ovaj trendi ceker osvojio je trendseterice i influencerice diljem svijeta, ali i u Lijepoj našoj. Popularnu slamnatu torbu obožava i naša bivša manekenka i modna dizajnerica Ljupka Gojić Mikić.