niže sjajne stajlinge

Ni kraljica Rania ne može odoljeti vrućim trendovima, a nosi torbicu koju druge zaljubljenice u modu mogu samo gledati

06.12.2022 u 12:48

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania, koja slovi za ženu velikog stila i ljepote kojoj se mnogi dive, stigla je u Rim. Ondje je, unatoč kraljevskim dužnostima, posve neopterećeno i nenametljivo servirala još jedan sjajan stajling spojivši bezvremenske elegancije i klasiku s trendi komadima

Jordanskog kralja Abdullaha II. i kraljicu Raniu Al Abdullah u palači Quirinale u Rimu primili su talijanski predsjednik Sergio Mattarella i njegova kćer Laura Mattarella, koja obnaša dužnost talijanske prve dame.

Za radni posjet Rimu, koji je važna prijestolnica na modnoj karti svijeta, kraljica Rania ponovno je oduševila svojim modnim izborom. I ovog puta se poigrala uvijek uspješnim spojem klasike i trenda, birajući komade prestižnih modnih kuća.

Vodeći komad najnovijeg Ranijinog stajlinga, koju s razlogom nazivaju u kraljicom stilske klasike, svakako je bio sivi kaput s remenom u struku. Ovaj vječan model balonera s naglašenom, širom kragnom i suptilnog A-kroja kraljica Rania je pronašla u modnoj kući Fendi.

Kaputu je pridodala crne, visoke čizme s vrtoglavom potpeticom, model dizajnerice Jennifer Chamandi. Upravo se ove sezone visoke čizme, one koje sežu preko koljena vraćaju u velikom stilu, a tom vrlo zavodljivom modelu nije odoljela ni kraljica.

  • +2
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kraljica je na Instagramu podijelila i nekoliko fotografija susreta u Rimu, a mnogima je za oko zapela torba u njezinoj ruci. Riječ je o novoj torbi nastaloj u suradnji modne kuće Louis Vuitton i dizajnerice Yayoi Kusama. Crna torbica ukrašana šarenim točkicama najnovije je izdanje i ujedno označava drugo poglavlje i 10. godinu suradnje, a bit će lansirana u trgovine i dostupna za kupnju 6. siječnja 2023.

  • +23
Visoke čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo