kraljica rania

Ona je oličenje elegancije, a njezin senzacionalan izgled u ovoj haljini opravdava cijenu višu od 50 tisuća kuna

17.11.2022 u 14:25

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania bila je oličenje elegancije u plisiranoj ljubičastoj haljini koju je odjenula povodom svečane večere u časr kralja Carla XVI. Gustafa i švedske kraljice Silvije koji su stigli u državi posjet Jordanu. Ljepotica jordanske kraljice oduzima dah, baš kao i cijena prekrasne haljine koja iznosi malo manje od 54 tisuće kuna

Kraljica Rania i kralj Abdullah II ugostili su švedski kraljevski par u palači Al Husseiniya. Za tu prigodu prekrasna Rania odjenula je zadivljujuću plisiranu ljubičastu haljinu te oduševila svojom pojavom. Jordanska vladarica, 52-godišnja Rania bila je slika i prilika elegancije u haljini dugoj do poda s prozirnim, volumioznim rukavima. Dizajn haljine potpisuje Andrew Gn, a cijena joj dostiže iznos od 53 500 kuna.

Kraljica i majka četvero djece za make up je odabrala smeđi smokey eye stil, a kosu na pola podignula kako bi do izražaja došle i njezine odgovarajuće ljubičaste naušnice u obliku srca.

Dodajući dašak sjaja haljini od šifona visokog ovratnika, kraljica je nosila i široki, elastični crni remen ukrašen zelenim cvjetnim brošem. Zapanjujući večernji komplet upotpunila je i plisiranom Bottega Venetta kožnom torbicom.

Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, ljubičasta boja tradicionalni se povezuje s kraljevima i kraljicama, pa je ova upečatljiva haljina kao stvorena za jordansku kraljicu. Kreacija dizajnera Andrewa Gna oduševljaa tkaninom od šifona, suknjom koja se širi do poda i visokim dekolteom, a voluminozni balon rukavi bili su doista dojmljiv detalj. Iz ljubičastu boju, kraljevske oprave nerijetko su krasili i detalji u zelenim nijansama, a na tom tragu Rania je i obrala remen s ukrasom u zelenoj boji te Lama Hourani prsten identične nijanse.