STREET STYLE POTVRDA

Posebno laska figuri: Ova omražena kombinacija s početka milenija nikada nije bila poželjnija

16.03.2022 u 15:12

Bionic
Reading

U vremenima kada modnom scenom uvjerljivo vladaju trendovi s početka milenija, nimalo ne čudi popularnost nekoć omražene kombinacije haljine i hlača

Početak milenija dugo se smatrao erom velikih modnih promašaja, a zahvaljujuči pripadnicima generacije Z to mišljenje posljednjih sezona značajno se promijenilo, Trendovi kakvi su modnom scenom drmali početkom milenija danas su itekako aktualni i relevantni, a jedan od njih odnosi se na kombinaciju haljine i hlača.

Nekoliko godina kasnije, kombinacije haljina i hlača više ne izgledaju sladunjavo već elegantno i sofisticirano, a s nekoliko stilističkih trikova ovaj trend koji je obilježio početak nultih godina može djelovati itekako ležerno, cool i udobno . Ovoj činjenici u prilog dovoljno govore stajlinzi street style zvijezdi na čelu sa stajliš Skandinavkama.

Zahvaljujući ovom, ne tako davno omraženom, trendu lepršave haljine kao stvorene za tople mjesece moguće je nositi već sada. U odnosu na Y2K eru, kada je u većini slučajeva bila riječ o kombinaciji kratkih haljina nalik tuniki i skinny modelima traperica, moderna verzija ove kombinacije odnosi se na haljine dužine midi ili maksi kroja, a koje se nose preko hlača opuštena kroja i pritom nisu u potpunosti zakopčane.

  • +19
Cvjetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo