VEČER ZA UŽIVANJE

Nevena Rendeli zna kako se nosi apsolutni modni hit

21.09.2016 u 09:28

Bionic
Reading

Među mnogobrojnim ljubiteljicama hrvatskog brenda A'Marie, koji je predstavio novu jesensko-zimsku kolekciju, Nevena Rendeli istaknula se trendi stylingom u kojem je spojila najveće ovosezonske trendove, baršun i krpice metalik sjaja

Voditeljica Nevena Rendeli vrlo često nosi kreacije prijateljice Ane Marije Brkić, koja stoji iza uspješnog hrvatskog brenda A'Marie, pa ne čudi da nije propustila predstavljanje nove kolekcije.

Lijepa je voditeljica imala dovoljno povjerenja da joj prepusti i dizajn haljine za jedan od najvažnijih dana u životu - vjenčanje. Tako je Nevena u bračnu luku uplovila u čak dvije haljine A'Marie, jednoj kraćoj i razigranoj s puno romantičnih detalja i izazovnoj uskoj, slip kreaciji kao stvorenoj za morsko vjenčanje.

Na predstavljanju nove kolekcije Nevena je blistala u najnovijim trendovima i složila šik izdanje idealno za večernji izlazak. Kako su već u svojim kolekcijama pokazali mnogobrojni dizajneri, baršun ili pliš apsolutni je hit ove sezone, a prave ljubiteljice trendi krpica nikako neće moći bez sjajnih komada. Popularni brendovi već su sve zajedno upakirali u svojim prepoznatljivim i povoljnim kopijama pa ćete lako biti ukorak s trendovima a da se ne zamarate dizajnerskim cijenama.

Nevena je odabrala široke hlače od baršuna i uparila ih sa sjajnim, srebrnim topom lepršavog i asimetrična kroja, a iskoristila je prohladnu večer da se ogrne kaputom iz najnovije kolekcije A'Marie što je zgodan prijedlog kako se dotjerati za večernji izlazak u skladu s najnovijim trendovima.