U SEKSI IZDANJU

Nevena Rendeli na pozornici pokazala pupak

22.03.2014 u 11:51

  • +7

Svečana dodjela nagrade Večernjakova ruža

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic

Bionic
Reading

Svečana dodjela nagrade Večernjakova ruža, nagrade čitatelja Večernjeg lista za najbolje u 2013. na području televizije, radija i glazbe, u zagrebačkom HNK-u okupila je čitav niz poznatih lica. U ulozi voditelja bili su Duško Ćurlić i Nevena Rendeli koja je zablistala na pozornici otkrivši pupak

Na dodjeli Večrnjakovih ruža crvenim tepihom ispred zagrebačkog HNK prošetala su brojna poznata lica, a pažnju mnogih privukao je Severinin dolazak; stigla je na štakama nakon nedavne operacije koljena. Iako je bila nominirana za nagradu glazbenice godine, nagrada joj je ipak izmakla te je Večrnjakova ruža dodjeljenja 2Cellosima.

No na pozornici poglede je plijenila lijepa voditeljica Nevena Rendeli, koja je s Duškom Ćurlićem vodila dodjele. Bila je odjevena u dugu sjajnu crnu suknju koja je pratila njezinu vitku siluetu. Uz suknju Nevena je odjenula kratku majicu i još kraći bijeli sakoić, kosu stegnula u punđu, nabacila upečatljivu ogrlicu i crveni ruž te pokazala pupak. U takvom izdanju teško da je mogla proći nezapaženo.