zamamani mirisi

Neodoljivi ljetni parfemi: Ovih pet mirisa osvojit će vas svježinom i cvjetnim notama

22.04.2022 u 10:55

Bionic
Reading

Baš poput zamamnog mirisa svježe ubranog buketa divljeg cvijeća, novi ljetni parfemi oduševljavaju cvjetnim notama i prizivaju sjećanja na tople ljetne večeri

Dobrom parfemu teško je odoljeti, a ljetni noviteti doista mirišu zamamno. Novi ljetni parfemi spajaju sve snage prirode. U šarenim i decentno ukrašenim bočicama miješaju se akordi cvjetnih mirisa, kao i nijanse citrusnog voća te ljetno-začinske esencije koje podsjećaju na sunce, tople dane i bezbrižnost.

Ginza Eau de Parfum Murasaki, Shiseido

S tipičnom japanskom složenošću, Shiseidov novi parfem spaja hrskavu, svježu Fuji jabuku i šipak s cvjetnim povjetarcem finog jasmina, bujne frezije i romantične glicinije. Prekrasna i mirisna glicinija također je zaslužna za zanosnu ljubičastu boju parfema.

Oui La Vie est Belle, Lancome

Nova, kao pero lagana esencija novog Lacomovog parfema je pravi gurmanski miris za žene. Mješavina cvjetnih i voćnih nota donosi daškom svježine za tople mjesece pred nama. Bazna s note slatki iris i pačuli, a razaznaje se i nježni jasmin te esencija damask ruža koja dolazi iz održivog uzgoja.

Sì Passione Éclat de Parfum, Giorgio Armani

Kao da se navečer uvlačite u malu crnu haljinu; nova, cvjetno-kremasta poslastica nastala od strane Armanijeve parfimerke Julie Massé miješa akorde ruže s bourbon vanilijom s dva raskošna cvjetna mirisa - vrtnom ružom iz Grassea u južnoj Francuskoj i damast ružom, ručno branom u Turskoj.

When the rain stops, Maison Margiela

Aromatični vodeni miris savršeno prenosi ugodan miris kada ljetna kiša pada na topli asfalt. Obogaćen je kombinacijom nježne, cvjetne svježine jasmina i latica ruže. Zeleni i svježi miris stvara esencija borovih iglica.

Colonia CLUB, Acqua di Parma

Smatra se kako citrusne arome poput onih u uniseks kolonjskoj vodi Colonia CLUB od Acqua di Parme momentalno podižu raspoloženje. Nježne voćne note smokve isprepliću se s kremastom sandalovinom - pošpricajte, duboko udahnite i veselite se ljetu.