VOJVOTKINJA OD STILA

Elegantna u monokromatskom izdanju: Kate Middleton u istoj boji od glave do pete

26.05.2021 u 12:11

Bionic
Reading

Kate Middleton redovito je vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a ponovno je pokazala da se ne libi modnog recikliranja

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea ovih dana nalaze se na turneji u Škotskoj, u kojoj je omiljena članica kraljevske obitelji ponovno zadivila svojim stajlinzima.

Nakon što je sve oduševila kombinacijom u kobaltnoj plavoj boji, koju je odabrala za početak svoje škotske turneje, Kate nastavlja svoj besprijekoran modni niz.

Iako je najčešće viđamo u ženstvenim haljinama, Kate Middleton je u obilasku bolnice Balfour u Orkneyju očarala sve monokromatskim stajlingom u boji devine dlake.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznata po sklonosti modnoj reciklaži, supruga princa Williama ponovno se odlučila za kaput s potpisom i Hrvaticama dragog brenda Massimo Dutti, a sparila ga je s elegantnim hlačama širokih nogavica, uskim topom i šalom Strathearn tartan uzorka.

Zanimljivo je da princ William nosi titulu grofa od Strathearna, što je utjecalo na popularnost tog specifičnog uzorka tartana. Inače, Škotska ima posebno mjesto u srcu princa Williama, jer je budući kralj u njoj provodio najljepše trenutke svog djetinjstva te je upoznao buduću suprugu Kate Middleton, ali i doznao za smrt svoje majke.

I ovoga se puta Kate Middleton odlučila za omiljenu frizuru, polurep stiliziran u velikim uvojcima, a outfit su zaokružile cipele na petu od brušene kože i odgovarajuća torbica.