kraljica stila i modnog recikliranja

Nema sumnje, iako već viđena, ovo je jedna od najljepših haljina iz ormara Kate Middleton

09.07.2022 u 19:51

Bionic
Reading

Kada je riječ o biranju stajlinga za javna pojavljivanja Kate Middleton prava je profesionalka, a ovoga puta na finalu ženskog turnira na Wimbledonu nadmašila je samu sebe u haljini boje sunca

Kate Middleton dobro je znala da takva prilika kao što je povijesno žensko finale zahtijeva jednako upečatljivu haljinu. Kate je posegnula za kreacijom u najljepšoj boji nevena i nije pogriješila.

S haljinom 'Brigitte' modnog brenda Roksanda debitirala je u ožujku ove godine, a mi smo oduševljeni što ju možemo vidjeti još jednom u ovoj predivnoj kreaciji. S istaknutim strukom i ušivenim pojasom, donji dio haljine slobodno pada u obliku suknje A-kroja. Volumiozan i lepršav donji rub otkriva bež Gianvito Rossi salonke sa špic vrhom.

  • +18
Kate Middleton i Martina Hingis na Wimbledonu Izvor: Profimedia / Autor: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

I dok je Kateina haljina dizajnirana s kratkim rukavima, u prodaji je moguće pronaći i verziju s bez rukava po cijeni od 1095 funti (oko 9700 kuna). Vrlo upečatljiv detalj haljine koju je odjenula tijekom karipske turneje s princom Williamom, činila je čvor mašna na smještena efektno s prednje strane.

Što se tiče šminke, Kate se i ovog puta držala provjerene formule 'manje je više', a fen oblikovan elokne ovoga puta zamijenila je dugom, glatkom i slobodno raspuštenom kosom. Nema sumnje, ovo je jedan od najboljih vojvodičinih izdanja u posljednje vrijeme. Inače, haljina brenda Roksanda djelo je Roksande Ilinčić, srpske modne dizajnerica sa sjedištem u Londonu, koja je svoj modni brend predstavila 2005. na Londonskom tjednu mode.

Kate je napeto gledala meč između Elene Rybakine koja je pobijedila je Tunižanku, Ons Jabeur. Kate nije skrivala uzbuđenje i dobro raspoloženje, a po završetku finala predala trofej je predala u ruke Elene Rybakine.