KLASIKA JE UVIJEK U MODI

Savršena kombinacija za ljetne dane: Kate Middleton u omiljenim dvobojnim sandalama i haljini koju želimo i u svom ormaru

06.07.2022 u 20:41

Bionic
Reading

Iako se pridržavaju kraljevskih pravila da u javnosti ne iskazuju osjećaje, Kate Middleton ipak nije mogla odoljeti i svom suprugu, princu Williamu utisnuti barem jedan poljubac u obraz nakon pobjede na polo kupu u Windsoru, a on pak nije mogao skinuti pogled, kao ni ruke sa lijepe vojvotkinje koja je ponovno oduševila stajlingom

Vojvotkinja od Cambridgea bodrila je svog supruga, princa Williama na Royal Charity polo kupu u Windsoru, a ovo je bila prilika i da javnosti predstave i svog kućnog ljubimca - dvogodišnju Orlu. Ipak, više od Orle pozornost je privlačila upravo 40-godišnja Kate Middleton, koja je i ovoga puta bila modno nepogrešiva.

Kate je odigrala na provjerenu kartu, odabravši haljinu svoje omiljene dizajnerice Emilije Wickstead. Riječ je o midi haljini bijele boje koja ima detalje iscrtane u crnoj boji po dužini.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ukoliko želite ovakvu haljinu imati u svom ormaru, morat ćete posegnuti dublje u džep, budući da i nije tako pristupačna. Naime, haljina se prodaje po cijeni od 1352 funti (oko 12 tisuća kuna), no oni koji si je mogu priuštiti neće požaliti.

Uz nju su se savršeno uklopile i dvobojne sandale s potpisom Camille Elphick. Riječ je o modelu Alicia čija je cijena 195 funti (oko 1700 kuna), a sve je zaokružila sunčanim naočalama Finley i naušnicama Sezane Gabrielle. Kako i priliči ovakvom popodnevnom događanju u ljetnim mjesecima, vojvotkinja se odlučila za neutralni make up, raspustivši kosu da joj pada po ramenima.