pomiče granice

Nema konkurenciju: Ikona stila opet briljira - i to u stajlingu koji još nije predstavljen na pisti

15.02.2024 u 09:33

  • +9

Zendaya

Izvor: Profimedia / Autor: YUI MOK / PA IMAGES / DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Zendaya nastavlja s promocijom iščekivanog filma 'Dune 2' i niže odlične stajlinge koji potvrđuju njezinu titulu modne ikone nove generacije. Nema sumnje, Tjedan mode u Londonu ima dostojnu konkurenciju

Nakon svečane premijere u Parizu, Zendaya promovira svoj novi film 'Dune 2' u Londonu, a pri tome bira stajlinge koji pomiču granice mode. Nakon što je u Meksiku i Parizu servirala je nekoliko zadivljujućih izdanja u znaku kompleta futurističkog izgleda, u Parizu je oduševila bež kompletom koji pripada muškoj kolekciji brenda Balmain za novu sezonu jesen/zima.

Sada je na redu došao London, a Zendaya je briljira s još jednim remek-djelom koje još nije ugledalo svjetla modne piste.

Genij iza Zendayine znanstveno-fantastične modne kampanje je njezin dugogodišnji stilist Law Roach, a upravi je on na Instagramu otkrio da glumičin photo call look dolaziiz kolekcije jesen/zima 2024. londonskog brenda Roksanda. A trebalo bi zauzeti središnje mjesto tijekom dizajnerove nadolazeće revije na Tjednu mode u Londonu. A prepustite Zendayi da nosi nešto toliko ekskluzivno što još nije predstavljeno na pisti samo potvrđuje njezinu titulu ikone stila.

Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: MCC / SPREAD PICTURES / PROFIMEDIA

A stajling boje šljive svakako je nešto što se isplati vidjeti. Sastoji se od sakoa s dubokim izrezom i hlačama s usklađenom suknjom preko gornjeg dijela – svojevrsnim naklonom raskošnom trendu slojevitosti koji se polako vraća u mainstream. Zvijezda Euforije uparila je svoje arhitektonsko odijelo s Bulgari manžetama za uši i naušnicama u obliku obruča, što je bilo očekivano jer je ona ambasadorica talijanskog proizvođača nakita.

Zendaya je uskladila boju svog odijela s make-upom, ističući svjetlucavo ljubičasto našminkane oči. Što se kose tiče, odlučila se za izrazito dugu pletenicu koja joj je padala niz leđa.

S pomno biranim stajlizima privlače pažnju Zendaya je jasno dala do znanja da na ovoj promo turneji filma sa dugogodišnjim stilistom Lawom Roachom ne odustaje tako lako od kompleta futurističkog izgleda, dostojnih pustinjske princeze iz ZF hita. Štoviše, ovaj dvojac je odlučan u namjeri da pomakne modne granice.

  • +4
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia