VIŠE SE NE SKRIVA

Povratak legendarnog supermodela 90-ih: Linda Evangelista prihvatila prvi modni angažman nakon potresnog priznanja

19.07.2022 u 14:42

Bionic
Reading

U odnosu na svoje kolegice, supermodele iz 90-ih, koje i danas redovito krase naslovnice časopisa, modne kampanje i revije dizajnerskih brendova, Linda Evangelista posljednjih godina nalazi se u prisilnoj mirovini iz koje je odlučila izaći i pritom je brojne oduševila

Nakon što je godinama bila među najtraženijim manekenkama Linda Evangelista posljednjih pet godina svog života privela je skrivajući se od javnosti zbog kozmetičkog tretmana koji je značajno narušio izgled, a početkom godine o svemu je odlučila iskreno progovoriti na nagovor svog 15- godišnjeg sina.

Nakon dijeljenja potresnog iskustva na društvenim mrežama, Linda je dobila veliku podršku slavnih kolegica iz generacije supermodela 90-ih kojima sama pripada, kao i brojnih drugih ključnih figura u modnoj industriji.

Proteklog vikenda oduševila kada je na Instagramu objavila fotografiju svoje prve modne kampanje snimljene nakon prisilnog umirovljenja. Za modnu kuću Fendi, legendarni supermodel pozirao je pred objektivom fotografa Stevena Meisela noseći nekoliko satenskih šilterica i različitih modela kultne torbe Baguette s početka milenija.

  • +3
Linda Evangelista Izvor: EPA / Autor: FLAVIO LO SCALZO

Upravo ona ove godine proslavit će 25. godišnjicu od lanisranja koja će biti upriličena velikom modnom revijom u rujnu, kako je svojom objavom najavila Linda.