Proteinski krekeri

Neka ovo ljeto traje duže – donosimo slasne ljetne kombinacije

25.08.2023 u 09:54

Bionic
Reading

Proteinski krekeri u slasnim ljetnim kombinacijama

Snack u kojem ćete uživati u bilo kojoj kombinaciji! Proteinski krekeri sa sjemenkama sezama, lana i kima odličan su izbor sami, kao lagani snack, a ako im dodate svoj omiljeni namaz, dobivate odličan obrok. Za vas smo pripremili nekoliko zanimljivih ideja kako ih možete kombinirati s najboljim plodovima ljeta: smokvama, breskvama i ribizlom.

Proteinski krekeri sa smokvama i pršutom Smokve i pršut savršeni su spoj slanog i slatkog, a mi vam predlažemo da ih uparite s Pan-pek proteinskim krekerima sa sjemenkama koje ste namazali svježim sirom. Fini zalogaj koji možete poslužiti i gostima, a gotov je u tren oka.

Proteinski krekeri s breskvama i medom Ljeto volimo i zbog breskvi i marelica – ovo osvježavajuće, ukusno ljetno voće odlično se kombinira s raznim okusima i teksturama. Na Pan-pek proteinske krekere namažite ricotta sir, dodajte na kriške narezane breskve, možete ih i malo zapeći na grill tavi, i lagano pokapajte medom i sjeckanim orašastim plodovima po želji.

Proteinski krekeri s ribizlom i svježim sirom Male crvene bobice blago kiselkastog okusa možete kombinirati i u slatkim i u slanim zalogajima. Pan-pek proteinske krekere namažite krem sirom, dodajte ribizle, sjeckani vlasac i po želji aceta balzamica i dobili ste fini slatko-slani zalogaj.

Pan-pek proteinske krekere potražite u svim Pan-pek prodajnim mjestima!