VLATKA SAVJETUJE:

Neka Fani Horvat drži Alku Vuicu dalje od svog mužića

04.06.2010 u 15:02

Bionic
Reading

Pjevačica i spisateljica nije stala na obračunima s bivšim prijateljicama, već ima i 'dobronamjerna' upozorenja za djevojku splitskog gradonačelnika Željka Keruma

Vlatka Pokos (40) svojom knjigom 'Život u raju' krenula je u konačni obračun s dugogodišnjim prijateljicama koje su joj okrenule leđa: svoje počasno mjesto u njenim memoarima našle su Alka Vuica, Snježana Mehun, neizostavna Dolores Lambaša. Ambiciozna pjevačica i spisateljica nije izdržala da se ne dotakne i 'slučaja Kerum'.

Tako je brižna Pokosica poslala dobronamjerno upozorenje Fani Horvat, djevojci splitskog gradonačelnika Željka Keruma i majci njegovog djeteta.

'I još nešto: preporučila bih novopečenoj gospođi Kerum da drži podalje Alku Vuicu od svog mužića jer njezine aspiracije i odnosi s gospodinom su daleko od prijateljskih', kazala je Pokos za časopis Gloria.

Knjigu koja izlazi sredinom lipnja autorica je posvetila svom prijatelju, nedavno preminulom vizažistu Tomi Vrbanu, ima dvjestotinjak stranica, a u detaljnim opisima Vlatka nije štedjela ni sebe.