IVANA KINDL:

'Neću dozvoliti da mi nečiji standardi ljepote naruše život'

28.01.2013 u 15:29

Bionic
Reading

Ivana Kindl priznala je da je prije htjela puno toga mijenjati na sebi, no kada je postala zrelija, postala je i zadovoljnija sobom

Pjevačica Ivana Kindl je za InMagazin rekla kako zna da je nesavršena, no u svojem je tijelu jako sretna. Ipak, priznaje da je tek u zrelijoj dobi postala potpuno zadovoljna sobom i da je prije situacija bila dosta drugačija.

'Prije sam htjela mijenjati dosta stvari na sebi, ali kako postaješ zreliji, tako postaješ i zadovoljniji sobom. Trenutačno ne bih ništa mijenjala na sebi', kaže Ivana Kindl

Dodaje kako joj je smetalo to što nije tipična ljepotica pa je nitko neće staviti na naslovnicu nekog časopisa. Ipak, kaže, neće dozvoliti da joj nečiji standardi ljepote naruše život. Ljute je i negativni komentari na naslovnice časopisa za koje je pozirala Adele.

Dizajnerica Ivana Popović pak ne može se načuditi tome što njene kćeri lijepima smatraju žene koje ni po čemu nisu posebne te imaju čudne uzore.

'Da su moja djeca došla iz standardne obitelji, ja ne bih ništa rekla, ali one su sa mnom prošle svašta i ne mogu vjerovati da im nisam nikakav uzor', govori Ivana Popović. Ona za svoje revije ne angažira standardne mršave manekenke, već žene s oblinama. Standardnu ljepotu zaobilazi kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Ipak, kaže, kći tinejdžerica ne slaže se s njom.

'Moja druga kći, koja ima 14 godina, vidjela je neku rusku manekenku i rekla je da će se operirati da bi izgledala kao i ona', kaže Ivana, koju kćerkino razmišljanje pomalo uznemiruje.