PARAMORE ŽELI ODMAK

Ne želimo biti samo bend iz 'Sumraka'

03.06.2009 u 12:36

Bionic
Reading

Iako je svojedobno Paramore tvrdio da bi se rado odazvao pozivu da snimi pjesmu za soundtrack 'Mladog mjeseca', nastavka 'Sumraka', čini se da se sada predomislio

Zac Farro, bubnjar ovog sve popularnijeg američkog benda, kaže da članovi grupe ne žele da ih se stalno dovodi u vezu s vampirskim filmskim hitom Sumrak i njegovim budućim nastavcima.

'Ne želimo postati nešto poput vampirskog kućnog benda. Snimati pjesme za soundtrack 'Sumraka' je bilo sjajno iskustvo, ali ne bismo htjeli da ispadne da se guramo u svaki budući projekt vezan uz knjige Stephenie Meyer', smatra Farro.

Dvije pjesme ovog benda iz Tennesseeja, Decode i Caught Myself bile su uvrštene na soundtrack Sumraka, što je bendu priskrbilo kultni status među teen populacijom.

Novi, treći po redu album Paramore, zasad bez naslova, izlazi u rujnu. Bend je trenutno na turneji po SAD-u zajedno s ponovno ujedinjenima No Doubt, a na nastupima izvode i dvije nove pjesme, od kojih je Ignorance već izabrana kao najavni singl za nadolazeći album.

Inače, Paramore su na ovom albumu surađivali s producentom Robom Cavallom, poznatom po suradnji s poznatim izvođačima poput My Chemical Romance, Green Day i Avril Lavigne