CRVENO JE SAVRŠENO

Ne sanjate, ovo je dekolte Tine Katanić

02.08.2014 u 15:07

  • +4

Tina Katanić i Vedrana Linardić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Na partyju otvorenja šibenskog open air Sun Cluba gostovao je legendarni britanski DJ dvojac The Shapeshifters - u ljetnoj su noći uz brojne partijanere uživale i plesale i manekenke Tina Katanić i Vedrana Linardić

Na partyju otvorenja šibenskog kluba britanski DJ dvojac The Shapeshifters pokazao je zašto su godinama među najtraženijim DJ-evima svijeta. Oduševljeni posjetitelji tulumarili su do ranih jutarnjih sati, a uz zarazne hitove elektronske glazbe zasplesale su i prekrasne manekenke Tina Katanić i Vedrana Linardić te mnogi drugi.

'Kako stalno putujem po svijetu, često imam prilike i posjetiti klubove i glazbene festivale. Sun Club me zaista oduševio, zabava je vrhunska, a The Shapeshifterse sam slušala već nekoliko puta i ponovno su bili odlični!', izjavila je manekenka Vedrana Linardić.

U sklopu DJ programa Sun Club će ovog ljeta ugostiti brojna svjetska DJ imena, a očekuju nas i koncerti domaćih i stranih zvijezda zabavne i pop glazbe. Već idućeg vikenda gostuju Freemasonsi, dok je koncert Tonija Cetinskog zakazan za 14. kolovoza.

Ulaznice se mogu kupiti po pretprodajnoj cijeni od 70 kuna u sustavu Eventima, te na dan nastupa po cijeni od 80 kuna na blagajni Sun Cluba.