ANJA ALAČ:

Ne pada mi teško razdvojenost od dečka

25.10.2011 u 08:53

Bionic
Reading

Junakinja 'Ruže vjetrova' iskoristila je trotjedni odmor od snimanja serije da bi s dečkom Radovanom Vujevićem otišla na romantično putovanje u Veneciju gdje je proslavila 24. rođendan

Tri tjedna odmora beogradska glumica Anja Alač provela je dijelom u rodnom Beogradu, Rovinju i Veneciji. Nekoliko dana u svom gradu Anja je iskoristila za susrete s obitelji i prijateljima, a nastupila je i u predstavi 'Sve o mojoj majci' u Beogradskom dramskom pozorištu. Zatim se kratko odmarala u Rovinju, u kući svoje majke, poznate beogradske glumice Vesne Čipčić, koju domaća publika najviše pamti po ulozi vrckaste stjuardese Vesne u legendarnom serijalu 'Vruć vetar'. No ono po čemu će ovaj odmor zasigurno najviše pamtiti jest izlet u Veneciju, čime ju je za njezin 24. rođendan iznenadio dečko Radovan Vujević, također glumac.

'Raša i ja smo uživali u dugim šetnjama i razgledavanju grada. Iako mi je ovo četvrti posjet Veneciji, uvijek se nađe nešto novo za vidjeti. Bilo je jako romantično', kazala je beogradska glumica za Extru. 
Upoznali su se radeći dječju predstavu 'Petar Pan' u kojoj je on glumio Pana, a Anja Wendy i u vezi su dvije godine.

'Razdvojenost mi ne pada teško jer sam jako zauzeta snimanjima i kada se nakon 15, 16 sati provedenih na setu vratim kući, samo se srušim u krevet. No zato su vikendi rezervirani za duge telefonske razgovore, a i čim uhvatimo malo slobodnog vremena ili ja idem u Beograd ili Raša dođe u Split. Kada je o razdvojenosti riječ, najvažnije je razumijevanje, kojeg nas dvoje imamo u velikim količinama, tako da smo jedno drugom velika podrška u svemu što radimo', kaže glumica koja je već ostvarila nekoliko zapaženih uloga u beogradskom kazalištu, televizijskim projektima i na filmu. Glumila je u serijalu 'Miris kiše na Balkanu' te u recentnom kino hitu Dragana Bjelogrlića 'Montevideo, Bog te video'.