DANIELA TRBOVIĆ:

'Ne odustajem od ljubavi usprkos i unatoč svemu'

24.01.2013 u 13:05

Bionic
Reading

Voditeljica Daniela Trbović rekla je da od ljubavi nikada neće odustati, objasnila zašto je za to da se zdravstveni odgoj uvede u škole te kako zamišlja da će izgledati za 20 godina

Daniela Trbović, voditeljica bez dlake na jeziku, ispričala je za Jutarnji list zašto nije odustala od ljubavi bez obzira na nedavni prekid veze s Oliverom Frljićem.

'Ne odustajem usprkos i unatoč svemu', rekla je Daniela za Jutarnji list te dodala kako je naučila biti sretna sama sa sobom.

'Najljepše je biti sretan. Možeš biti sretan sam sa sobom ili sretan s nekim drugim. Biti nesretan s nekim je jako loše. A loše je i biti nesretan sam sa sobom ako misliš da je sreća za tebe život u paru. Ja sam naučila biti sretna sama sa sobom. Nijedan moj ljubavni odnos nikad nije bio planiran. Stvari su mi se događale, nešto mi se poklopilo, nešto nije. U totalu, sretnija sam sama nego u odnosu koji me frustrira. Uz to, nemam više ni vremena gubiti vrijeme na nekakve nekvalitetne ljubavne odnose. Jer život je jedan, a ja želim biti zadovoljna i sretna', rekla je Daniela koja ide na tretmane pomlađivanja.

'To je nekirurški lifting lica koji se radi ultrazvukom. Na svima je, rekli su mi iz moje pomlađivačke klinike, bilo učinkovito. Mora onda i na mene djelovati', rekla je Daniela te dodala kako se zamišlja za 20 godina.

'Sa sedamdeset? Zamišljam se živom. Nadam se da ću biti u funkciji, da neću morati tlačiti Lovru, da će mi raditi kukovi. I mozak! I da ću biti jednako lijepa kao i danas. A s obzirom na sve što primjenjujem, možda budem još ljepša i mlađa', rekla je Daniela.