FASHION GURU

Daniela ovoga puta nije bila na visini zadatka, no zato nas je omiljeni voditelj koji obožava logotipe modno iznenadio

  • 29.10.2022 u 12:16

  • Bionic
    Reading

    Premijera Verdijeve opere 'Nabucco' pod dirigentskim vodstvom Piera Giorgija Morandija i u režiji Giancarla del Monaca u zagrebačkom HNK-u zaintrigirala je mnoga poznata lica iz javnoga života, a našem modnom kritičaru Fashion Guruu nisu promaknula ni modna izdanja uzvanika i uzvanica

    Premijera opere 'Nabucco' je privukla veliki broj onih koji su sigurno prvi put čuli operu, ali kako se kaže, nikad nije kasno.

    To nije slučaj s poznatom voditeljicom Danijelom Trbović i drugim HRT-ovim poznatim voditeljem, Davorom Meštrovićem Meštrom.

    IZLAZAK U HNK

    Među poznatim licima na premijeri poznate Verdijeve opere našla se i Daniela Trbović sa sestrom Natašom

    Pogledaj galeriju

    Danijela ovoga put nije bila na visini zadatka vjerojatno i njoj dosta presvlačenja, pa se odlučila na provjereno, šljokice.

    Zato je naš omiljeni voditelj koji obožava logotipe ovaj put iznenadio. Elegantni Meštar u baloneru potpuno je 'očišćen' od bilo kakve vidljive oznake branda i tako se približio sjevernoeuropskim narodima koji preziru bilo kakvu logomaniju.

    Ovoga puta tu ulogu je preuzela gospođa, koja se puno bolje odjeva od supruga, ali to sam već nekoliko puta spomenuo.

    U njihovoj obitelji valjda netko mora imati bilo kakav znak branda, ali vjerojatno ih to povezuje.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.