kad se temperature podignu

Stilska inspiracija: Matija Vuica ima zanimljive modne kombinacije za proljetne dane, a ispričala nam je što će se sve nositi s dolaskom toplijih dana

21.03.2021 u 14:20

Bionic
Reading

Proljeće je počelo, a mnogi su ga dočekali u niskom startu – s bogatstvom proljetnih uzoraka. Od cvjeća, prugica, preko geometrijskih apstrakcija do arabeski ili retra, nosi se sve. Jedna od naših najcjenjenijih dizajnerica svjetskog glasa već je spremna za izlazak na špicu u svoji atraktivnim stajlinzima. Među njima je i neobičan odjevni predmet kojeg će isfurati u raznim verzijma

Već smo na raznim revijama za jesen i zimu vidjeli pravu eksploziju šarenila, koja se nastavila i u sezoni prikladnijoj za taj trend tj. u proljetnim kolekcijama. Matija Vuica ima fantastične ideje za svoje outfite koje jedva čeka pokazati na zagrebačkoj špici. Jednu od varijanti pokazala je na Instagramu.

  • +5
Matija Vuica Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Sa žutom šljokičastom suknjom iskombinirala sam sako koji nudi faktor iznenađenja kad okreneš leđa. To je jedan od mojih proljetnih auta. Ispod njega sam odjenula dolčevitu s grafitima koja ima ljubičaste rukave koju sam uskladila s ljubičastim sandalama i torbicom s perjem. Neobično ali se spaja. Sako se apsolutno može iskombinirati s trapericama, na neke druge suknje, ali da se složiti s plavim, ljubičastim, crvenim, plavim bojama. Kupila sam ga u Garderobi', otkrila je dizajnerica.

Pitali smo je kakve trendove ćemo viđati na ulicama ovog proljeća. 'Bit će to način kombiniranja odjeće iz ormara, onu koju već imamo i spajanje s na prvi pogled nespojivim komadima, ali koje se savršeno uklapaju u street style. Ne treba se plašiti ludih kombinacija jer ovo ludo vrijeme sve dozvoljava. Moramo se uveseljavati, izaći iz crne boje koliko je moguće, odnosno bojama vratiti optimizam. Odavno ne prezam od ludih kombinacija bitno je znati kako što iznijeti. Znači treba raditi svoje kombinacije, na postojeće stvari možda tek ponešto od noviteta iskombinirati. Odvažnost će se cijeniti tako da slobodno odaberite neke stvari koje se naglašeno ističu iz mase, možda krojem ili bojama', najavljuje Matija.