podijeljena mišljenja

Nataša Janjić Medančić napravila radikalnu promjenu u imidžu

03.04.2023 u 16:44

Bionic
Reading

Hrvatska glumica Nataša Janjić Medančić odlučila je svoju prepoznatljivu crvenu dugu kosu zamijeniti laskavim bobom plave boje, a njeni obožavatelji podijeljenih su mišljenja

Poznata hrvatska glumica Nataša Janjić Medančić pohvalila se radikalnom promjenom svog imidža objavivši fotografiju na kojoj ponosno ističe novu frizuru.

Nakon što smo je godinama gledali s prepoznatljivom crvenom nijansom kose, koja je postala njen 'trademark', lijepa glumica odlučila se na veliki zaokret te postala zanosna plavuša.

No, ne samo da je promijenila boju, slavna glumica svoju je kosu odlučila i radikalno skratiti te je iz salona izašla s laskavim bobom koji joj graciozno uokviruje lice i ističe njenu prirodnu ljepotu.

U opisu fotografije stavila je oznaku na engleskom u kojoj je dala do znanja kako se 'plavuše bolje zabavljaju', a pitala je i svoje obožavatelje za mišljenje o novom imidžu.

  • +5
Nataša Janjić Medančić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

'Da čujem, kako mi stoji?', napisala je Nataša i dobila mnogobrojne pozitivne komentare u kojima su fanovi podijeljenih mišljenja. Jedni tvrde kako uz njeno lice pristaje jednako lijepo izgleda baš svaka frizura, dok drugi inzistiraju na tome da je njena autentična crvena boja, ipak, bila bolji odabir.