POVRATAK U PROŠLOST

Nasmijala sve do suza: Eva Longoria prisjetila se svojih modnih promašaja

22.01.2024 u 10:09

Bionic
Reading

Glumica i producentica Eva Longoria danas modne zaljubljenice diljem svijeta redovito oduševljava svojim modnim izdanjima na crvenom tepihu, ali i izvan njega

Bez sumnje je danas tamnokosa ljepotica, koju pamtimo kao Gabrielle Solis u kultnoj seriji 'Kućanice', jedna od najbolje odjevenih holivudskih glumica, no i ona je u prošlosti imala svojih modnih trenutaka koje bi najradije zaboravila.

Ipak, 45-godišnjakinja meksičkih korijena ih se nimalo ne srami te se našalila na račun svojih stilskih grešaka objavivši na Instagramu simpatičan modni vremeplov iz perioda u kojem je tek započinjala glumačku karijeru.

  • +5
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Araya Doheny / Getty images / Profimedia

Izvukla je iz prošlosti nekoliko fotografija s početka 2000-ih, kad su najtraženije modne kombinacije bile one koje otkrivaju trbuh.

'Zašto, zašto sam bila toliko luda za pokazivanjem trbuha na crvenim tepisima?!' zapitala se Eva.

'wow' efekt

U ovoj fantastičnoj haljini Eva Longoria sve je bacila u drugi plan

Pogledaj galeriju

Mnogi su bili oduševljeni ovom njezinom objavom te su je redom hvalili u komentarima: 'S takvim trbušnjacima bih i ja', 'Ljepotica nekad, ljepotica sad', 'To su bile 2000-e', 'Jer ti baš pristaje'.

Inače, u jednom je ranijem intervjuu Eva otkrila da je jednom prigodom kao mlada glumica 2005. nosila u Cannesu zlatnu pletenu haljinu koju je platila samo 40 dolara u Los Angelesu.

Svi su bili uvjereni da se radi o dizajnerskoj haljini, no spomenuta kreacija, koja joj je sjajno pristajala, bila je kupljena na sniženju.

Inače, Eva je u braku s Joseom Bastonom od 2016. godine, a kao kruna njihove ljubavi 2018. je stigao sinčić Santiago, od kojeg se ne odvajaju te ga vode sa sobom i na putovanja.