MARTA ORTEGA

Nasljednica najvećeg modnog carstva na svijetu za vjenčanje prijatelja odabrala Zarinu haljinu koja nikad ne izlazi iz mode

28.06.2021 u 09:18

Bionic
Reading

Sezona ljetnih vjenčanja u punom je zamahu, a na svadbenoj ceremoniji svojih bliskih prijatelja, nasljednica španjolskog modnog carstva potvrdila je zašto haljina slip kroja predstavlja jednu od najboljih modnih investicija

Nakon ljetnog odmora u šarmantnom talijanskom mjestašcu Portofino, kćer predsjednika španjolske modne grupacije Inditex sa suprugom, Carlosom Torrettom nazočila, je vjenčanju svojih prijatelja, Pedra Brava i Carlote Perez-Pla.

Nije nikakva tajna da 37- godišnja Španjolka preferira nositi odjevne komade s potpisom high street brendova u vlasništvu svog oca, a kao uzvanica spomenutog vjenčanja osvanula je u Zarinom modelu haljinu kojeg je stilizirala na poseban način.

Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Aurelio Florez / ContactoPhoto / Profimedia

Martin odabir pao je na smeđu haljinu slip kroja iz Zarine limitirane kolekcije, a koja se u prodaji nalazi po cijeni od 800 kuna.

Haljine nalik ušminkanoj verziji spavaćice, poput modela za koji se odlučila Marta Ortega, posljednjih sezona slove za must-have komad istovremeno predstavljajući idealan odabir u svim prilikama, a samim time isplativu modnu investiciju.

  • +19
Slip haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kako bi ju učinila posebnom, 37-godišnja nasljednica carstva Inditex pobrinula se dodatkom mrežaste veste nalik tuniki, a koja je u paru sa Zarinom haljinom izgledala poput kreacije s potpisom luksuznih modnih kuća.

Smeđu boju koja je dominirala njezinim stajlingom dodatno je naglasila ručnom torbicom od brušene kože da bi cjelokupno izdanje finiširala modelom presijavajućih cipela mule s dodatkom stabilne, blok pete.