FASHION GURU

Nakon nekoliko dobrih stajlinga Kolindi Grabar Kitarović opet se dogodio kiks, i to s već prežvakanim materijalom

 • 16.04.2019 u 12:07

 • Bionic
  Reading

  Na 15. rođendanu RTL-a pojavila su se i brojna imena s naše političke scene, a nakon pomnog seciranja viđenih stajlinga Fashion Guru zaključio je da je najbolje odjeven, naravno, stranac, bivši gazda RTL-a Henning Tewes

  Nakon višemjesečnog obnavljanja i popravljanja svog stila predsjednica je zasjala s novom frizurom i stilom, no nažalost, nakon ne znam koliko tjedana dobrih stajlinga, opet se dogodio kiks, i to s već prežvakanim materijalom koji doslovno izgleda zgužvano čim ga pogledaš. Baš zbog toga političarke, ali i prve dame, skoro pa nikad ne nose saten.

  Boja haljine zato je jako lijepa i svakako pristaje uz novu frizuru i liniju predsjednice.

  Malo bolja satenska izvedenica viđena je na Doris Pinčić Rogoznici. Tu se barem netko malo poigrao naborima, ali te draperije koje sada vidim po haljinama više mi izgledaju kao zavjese u kazališnim hodnicima.

  Da ne bih bio okarakteriziran kao seksist, red je da se pozabavim muškim izdanjima. Ministar turizma Gari Cappelli, koliko vidim, njeguje talijansku modu, cipele su super, ali zar ga nisu naučili da sako treba i zakopčati?

  Bernardić, vječno s istom kravatom, sjedi pored Bandića, kojeg baš ne uzrujavaju jučerašnje snimke sa suda, ali se zato zrihtao.

  I kada sve zbrojiš i oduzmeš, moraš zaključiti da je najbolje odjeven, naravno, stranac - bivši gazda RTL-a Henning Tewes. Toliko o stilu Hrvata…

  U KLOVIĆEVIM DVORIMA

  Dobre zabave nije nedostajalo: Pogledajte tko je sve s RTL-om slavio njihovih 15 godina u Hrvatskoj

  Pogledaj galeriju