FASHION GURU

Nekim čudom Hrvatice su odlučile da je 2019. odlična za ženska odijela, a još mi je bolje to što su nabacile na sebe već prežvakane modele i boje

  • 17.04.2019 u 14:52

  • Bionic
    Reading

    Ljubav poznatih Hrvatica prema odijelima ove sezone se rasplamsala, a Fashion Guru im zamjera to što nose već viđene modele i boje. Svijetli primjer je Marijana Batinić - ona ima daleko najbolje odijelo te stajling

    Mi Hrvati nismo baš neki ludo kreativan narod, a toga sam itekako svjestan dok gledam naše poznate i njihove stilske kombinacije. Eto, očit primjer su ženska odijela, o kojim sam već pisao neki dan. Postala su popularna još davno s Yvesom Saint Laurentom, pa su se svako malo vraćala u fokus, ali nikada od tog trenutka nisu zapravo izašla iz mode.

    No nekim čudom Hrvatice su odlučile da je 2019. odlična za ženska odijela, pa su sve brže-bolje nabacile na sebe hlače i sakoić. Još mi je bolje kada nose već prežvakane modele i boje.

    Zašto nijedna nije odlučila odjenuti neki kostimić, kakve je napravio Thierry Mugler? Možda zato što za to treba ipak truda ili jednostavno ne znaju. A može biti da su dizajneri shvatili da ih nema potrebe raditi.

    Tako da smo ih osuđeni gledati iz dana u dan u odijelima, od 'Pjevanja sa zvijezdama', pa na Antoniji Blaće, a evo, nabacile su ga i zgodna Ana Radišić, kao i Marijana Batinić, koja po meni ipak ima daleko najbolje odijelo te stajling.

    U KLOVIĆEVIM DVORIMA

    Dobre zabave nije nedostajalo: Pogledajte tko je sve s RTL-om slavio njihovih 15 godina u Hrvatskoj

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.