A VI?

Naše lijepe dame ne mogu odoljeti ovim haljinama

09.11.2015 u 09:58

  • +9

Poznate Hrvatice u čipki

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Ako postoji dovoljno nježna i romantična tkanina u kojoj se žena uvijek može osjećati poput princeze, bez obzira na kroj, onda je to čipka. Naše su se slavne Hrvatice očito zaželjele malo romantike u ove tmurne jesenske dane pa ih sve češće viđamo u kreacijama od čipke

Nakon završetka dva najveća modna događaja u Hrvatskoj, Schwarzkopf Cro a Portera i Bipa Fashion.hr nemoguće je ne primijetiti koliko se naših slavnih žena odlučilo na crvenom tepihu pojaviti u čipki.

Kao i uvijek, najviše je njih odabralo nepogrešivu kombinaciju u crnom elegantnom izdanju. Tako su primjerice Mia Kovačić, Iva Šarić Leko i Maja Cvjetković zablistale na Bipa Fashion hr-u u crnim čipkastim kreacijama, dok je na Schwarzkopf Cro a Porteru odlično izgledala Ivana Delač Đolo koja se povela za trendom golih ramena. U haljini od čipke koja otkriva ramena na svome Instagram profilu pohvalila se pjevačica Jelena Rozga, a Maja Šuput obožavateljima je mamila uzdahe u opako seksi haljini od prozirne čipke.

Glumica Ana Maras i naša sportašica Sandra Perković mogu vam biti inspiracija za čipku i crvenu boju koja može odlično izgledati uz nekoliko detalja i ne morate se bojati da ćete pretjerati. Ljubiteljice nježnijih i romantičnih krpica oduševit će se haljinama Petre Kurtele i Renate Sopek jer njihove kreacije imaju još nježniju notu zahvaljujući volanima koji naglašavaju ženstvenost.

Upravo zbog nježnosti i romantike čipka je idealna tkanina za vjenčanice, a prelijepa voditeljica Korana Gvozdić na crvenom je tepihu uz partnera Ivana Šarića izgledala kao da će izreći sudbonosno 'da'. Lijepa duga haljina od bijele čipke stajala joj je kao salivena.

Mislite da vam je haljina od čipke prevelik korak? Probajte kombinirati poput naše glumice Ecije Ojdanić. Ona je za premijeru predstave 'Miris lovine' u kazalištu Vidra odjenula trendi suknju u čipkastu košulju.

Naše su slavne dame primjer kako je čipka vječna tkanina i nikada neće izaći iz mode, a za svako događanje koje vam je posebno važno ili pri srcu zablistat ćete u takvoj haljini. Želite  li biti izuzetno ženstveni ili stil možda ublažiti nekim street style komadima, ovisi samo o vama i o tome kako se osjećate - pogriješiti jednostavno ne možete.