ZVONČICA VUČKOVIĆ

Naša najpoznatija 'plus age' manekenka ima haljinu koja će prikriti baš sve što želite

05.06.2023 u 17:20

Bionic
Reading

Ona je naša najpoznatija 'plus age' manekenka stoga ne čudi da njezina pojavljivanja na društvenim događanjima izazivaju ogromnu pozornost. Bilo je to tako i na dodjeli nagrada My Global Fashion Awards koja se održala u savudrijskom Kempinski Hotelu Adriatic, na kojoj je Zvončica Vučković posebno zablistala

Na trodnevnoj manifestaciji dodjele nagrada My Globla Fashion Awards, koja se održala u savudrijskom Kempinski Hotelu Adriatic, gdje je stručni žiri dodijelio nagrade u čak 15 modnih i lifestyle kategorija, nije nedostajalo poznatih imena i lica koja su se itekako potrudila da svojim modnim odabirom ostanu zapamćeni.

Među njima je bila i Zvončica Vučković, naša najpoznatija 'plus age' manekenka, čiji je zaštitni znak njezina sijeda kosa koja joj tako dobro pristaje. Zvončica Vučković najbolji je dokaz da žena uvijek može biti dotjerana i njegovana, bez obzira na godine.

Za ovo pojavljivanje u Istri, Zvončica je odlučila zaigrati na kartu elegancije, pa je odabrala kombinaciju u istoj boji kakva je i njezina kosa, koju je za ovu prigodu zalizala unatrag.

  • +8
Dodjela My Global Fashion Awards Izvor: Licencirane fotografije / Autor: DAMIRA KALAJZIC

Savršenim se odabirom pokazala svilena haljina šireg kroja s umetnutim bretelama od zmijske kože, čime se dobiva na efektnosti, a ovakav kroj idealan je ukoliko želite prikriti svoje nedostatke.

Uz haljinu se savršeno uklopila predivna kožna jakna u istoj boji, na kojoj je zavrnula rukave, kao i sandale na široku potpeticu. Kako sve ne bi bilo jednolično, Zvončica je odlučila kombinaciju zaokružiti crnom torbom.