Fashion guru

Naša Jadranka ne zaostaje puno za Amal; slično im je jedino to da vole modu

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 29.06.2020 15:55
  • Objavljeno 29.06.2020 u 15:34
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

U Hrvatskom narodnom kazalištu pretpremijerno je izvedena, uz stroge epidemiološke mjere, dugo očekivana predstava 'Kafka na žalu' u režiji Ivice Buljana, a stajling naše poznate odvjetnice Jadranke Sloković nije promaknuo ni modnom kritičaru Fashion Guruu

Shvaćam to da je Amal Clooney velika zvijezda i to ne zbog toga što je uspjela upecati najseksi muškarca na svijetu, već je svojim aktivnostima izgradila svoje ime. Kod nas je to, kao i uvijek, sve malo drukčije.

Imamo i mi odvjetnicu i muža, to je dovoljno da budu poznati, braneći znamo već koga...

Odvjetnički par Prodanović - Sloković uvijek je poseban, a za predstavu 'Kafka na žalu' u HNK-u, umjesto maske preko usta, oni su se odlučili za posebne 'stožer mjere': maske, tj. naočale preko očiju. Ipak, kao odvjetnicima, usta su im bitnija, a okice 'ko fućka.

  • +4
  • +1

Premijera predstave 'Kafka na žalu' u HNK-u

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Mora se priznati da, što se tiče fashiona, naša Jadranka ne zaostaje puno za Amal, slično im je jedino to da vole modu. Tako vidimo da Jadranka nosi itekako zanimljivu košulju koja pomalo podsjeća na frak, dok je njen gospodin, kao i uvijek, u košulji.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.