FATALNA LATINA

Fanovi Sofije Vergare ne mogu vjerovati kako je lijepa glumica izgledala u 90-ima

28.08.2020 u 21:04

Bionic
Reading

Sofia Vergara, zvijezda TV serije 'Moderna obitelj' u kojoj glumi temperamentnu Gloriju Delgado-Pritchett, ove je godine proslavila 48. rođendan, a svojim mladolikim izgledom bez puno problema može zasjeniti i dvostruko mlađe kolegice iz svijeta showbizza

Lijepa Kolumbijka koja je svoju karijeru započela kao model još u 90-ima, na svoj je Instagram profil postavila davnu snimku nastalu u to vrijeme kako bi pokazala brojnim obožavateljima kako je izgledala kad se tek probijala u svijetu showbusinessa.

Fanovi su bili iznenađeni izgledom ljepotice bujnih oblina koja je tad bila plavuša.

'Povratak u prošlost, 90-e', napisala je zgodna glumica pored te snimke.

Mlada Sofia u reklami pokazuje svoje raskošno preplanulo tijelo u minijaturnom svjetloljubičastom bikiniju metalic sjaja koji joj je pristajao kao saliven. Obožavatelji se nisu mogli načuditi plavoj Sofijinoj kosi, no zaključili su da je oduvijek bila prelijepa.

  • +2
Joe Manganiello i Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: C3396 / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Manje je poznato kako je zgodna glumica zapravo prirodno svjetlokosa te da je zbog karijere u Hollywoodu potamnila kosu jer nije izgledala kao tipična Južnoamerikanka.

'Čim smo moj tim i ja odlučili potamniti mi kosu za nekoliko nijansi, odmah su počele pljuštati ponude', prisjetila se jednom Sofia svojih početaka.

'Oduvijek si prelijepa', 'Moja kraljica', 'Ljepotica', samo su se nizali komplimenti.

Sofiju Vergaru je put do 'Moderne obitelji' i statusa najbolje plaćene TV glumice vodio preko modelinga, reklama i uloga u manje poznatim filmovima i serijama. Ulogu Glorije je dobila 2009., a popularna se ABC-jeva serija prestala snimati u travnju nakon 11 sezona.

Inače, glumica i njezin suprug Joe Manganiello (43), vjenčali su se 2015. na raskošnom vjenčanju na Floridi.