ELEGANTNA PRINCEZA

Kate Middleton ponosno izvukla iz ormara trenutno najpoželjnije cipele

18.05.2023 u 20:07

  • +5

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Kate Middleton odjenula je zelenu verziju jedne od svojih omiljenijih haljina te je kombinirala s modelom inspiriranim Chanelovim slingback cipelama koje su zaludjele modne ovisnice

Kate Middleton pridružila se dugačkom nizu trendseterica koje nisu mogle odoljeti trenutno najpoželjnijim cipelama, koje su inspirirane vječnim Chanelovim slingback modelom u kombinaciji bež i crne boje. Kateine cipele potpisuje londonska dizajnerica talijanskih korijena Alessandra Rich.

Princeza od Walesa prisustvovala je dobrotvornoj manifestaciji udruge za zaštitu mentalnog zdravlja mladih 'Anne Freud', a popularne cipele kombinirala je sa ženstvenom zelenom haljinom s potpisom Suzannah London.

Riječ je o modelu kakav je prethodno nosila u bijeloj boji, a koji osvaja gumbićima, uskim remenom, kratkim puf rukavima i elegantnim prednjim prorezom. Zanimljivo, i u prethodnoj prilici kada je birala ovaj model, uskladila ga je s dvobojnim cipelama koje su veliki hit ovog proljeća.

Elegantne i toliko kopirane slingback cipele u nude nijansi i s prepoznatljivom crnom kapicom, dizajnirala je Coco Chanel 1957. godine i opisala ga kao 'posljednji vrhunac elegancije'. Jednako su popularne i desetljećima kasnije, a u prilog im ide vizualno privlačan kontrast bež boje koja izdužuje nogu i crnog vrha koji skraćuje stopalo.

  • +5
Rihanna u Chanelovim slingback cipelama Izvor: Profimedia / Autor: PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Otmjenost čitavog stajlinga Kate je dodatno istaknula raspuštenom kosom sa stiliziranim blagim valovima te zlatnim nakitom popularnog high street brenda Accessorize.

Tema manifestacija bila je sve češća anksioznost kod djece i mladih, a pri odlasku s konferencije, Kate je uzela pamflet koji će joj pomoći da s vlastitom djecom vodi razgovore o njihovim emocijama.

'Odlazim inspirirana ovim mladim ljudima od kojih sam mnogo naučila', zaključila je princeza od Walesa.