RECIKLIRALA STAJLING

Nakon što je za šestosatni hotelski boravak potrošila 1,13 milijuna kuna, Melania Trump štedi na odjeći

17.11.2018 u 14:20

Bionic
Reading

Koliko je puta Melania Trump, u zadnje dvije godine, u javnosti nosila već jednom viđenu odjeću može se pobrojati na prste jedne ruke, no nakon što je procurilo da je tijekom prošlogodišnjeg šestosatnog boravak u Torontu, njezin hotelski račun iznosio nevjerojatnih 1,13 milijuna kuna, prva dama Amerike odlučila se na malo 'skromniji' look i uskočila u već viđenu haljinu vrijednu preko 10.000 kuna

Tijekom nedavnog boravka u Kairu, prva je dama je nakupila oko 600.000 kuna hotelskih troškova, a da stvar bude gora u hotelu nije ni prenoćila već boravila svega šest sati. Časopis Fortune je objavio da je i tijekom prošlogodišnjeg, rujanskog posjeta Torontu američke porezne obveznike šestosatni boravak u hotelu, u kojem nije ni prespavala, koštao vrtoglavih 1,13 milijuna kuna.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tijekom ceremonije dodjele Medalja slobode, Melania se pojavila u društvu suprugu, u plavoj uskoj haljini koja je isticala figuru. Riječ je o već viđenoj kreaciji Rolanda Moureta, koju krasi veliki patentni zatvarač koji se proteže cijelom stražnjom duljinom haljine, a atraktivna Slovenka nosila ju je u ožujku 2016.

Uz nju je nosila lakirane štikle omiljenog dizajnera Christiana Louboutina, opredijelivši se za jednostavan look bez modnih dodatak i nakita.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju

Medalja slobode inače je najveća civilna počast u SAD-u, a Trump ju je posthumno dodijelio kralju rock'n'rolla Elvisu Presleyju, legendarnom igraču baseballa Babeu Ruthu i javnosti nepoznatoj, Miriam Adelson. Riječ je o supruzi Sheldona Adelsona, casino magnata i multimilijardera, velikog Trumpovog zagovornika, koji je samo na nedavnim izborima Republikanskoj stranci donirao 120 milijuna dolara.