LEŽERAN STAJLING

Pravi modni klasik: I prvu damu Jill Biden osvojile su udobne i ženstvene espadrile koje već desetljećima uspješno odolijevaju trendovima

27.05.2021 u 13:48

Bionic
Reading

Jill Biden, supruga američkog predsjednika Joea Bidena uvijek je odlično odjevena, a često voli napraviti i modne iskorake kojima svojim stajlinzima daje poseban stilski potpis

Jill Biden najčešće viđamo u elegantnim haljinama no kad su u pitanju druge neformalne prilike, prva dama Amerike stajlinzima pristupa puno ležernije.

Dr. Biden 'slaba' je na obuću poput mnogih dama, pa ne može odoljeti zanimljivim komadima. Svi se sigurno dobro sjećaju kako su njezine otkačene loaferice brenda Stubbs and Woottons uzorkom lubanje izazvale pravu pomutnju na društvenim mrežama. Jill Biden ima impresivnu kolekciju obuće, a omiljeni brendovi su joj Jimmy Choo, Prada, Dior i Stuart Weitzman. Buduči da vodi aktivan život i velika je ljubiteljica trčanja obožava tenisice švicarskog brenda On.

  • +2
Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Prilikom povratka u Bijelu kuću iz Camp Davida, modnim znalcima nije promaknuo casual look prve dame koja se ovoga puta odlučila za stajling u bijelom koji je upotpunila efektnom obućom, idealnom za ljeto.

Lepršave bijele traper hlače, bijeli top i dugi kadrigan bez rukava ukrašen izvezenim detaljem bili su odličan odabir, a outfit su dodatno zaokružile crne espadrile, omiljeni izbor mnogih zaljubljenica u modu poput npr. Kate Middleton i njezine sestre Pippe, Meghan Markle i dr.

  • +23
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Popularna obuća s potplatom od užeta neprolazan je modni klasik koji nikad neće izaći iz mode, a trendseterice ih obožavaju jer se sjajno sljubljuju i s ljetnim haljinama, suknjama, traperom...

Upravo ih potplat od užeta i platneni materijal te elegantan dizajn čini idealnima za visoke ljetne temperature, pa su espadrile zbog toga zasigurno vrlo visoko na top ljestvici najpopularnije ljetne obuće.