DR. JILL BIDEN

Američka prva dama iznenadila modno odvažnim izdanjem na kojem se isticao neočekivani detalj

02.04.2021 u 20:54

Bionic
Reading

Dr Jill Biden, supruga Joea Bidena i prva dama Amerike u nekoliko je prigoda pokazala kako se ne boji i odvažnijih izdanja

Poput prethodnice Melanije Trump, i Jill Biden privlači pozornost modnog svijeta svojim odjevnim kombinacijama.

Prilikom dolaska u Washington nakon posjete Kaliforniji, dr. Biden je bila u središtu pozornosti zahvaljujući svom hrabrom stajlingu.

Prva dama Amerike odabrala je all black stajling koji je dodatno razigrala pomalo neočekivanim detaljem.

Vitka 69-godišnjakinja naglasila je figuru u sakou koji prati liniju tijela i zanimljivoj kratkoj suknji s volanom, a zasigurno detalj koji je ukrao pozornost bile su čarape mrežastog uzorka koje je uparila s gležnjačama na petu.

Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

Supruga američkog predsjednika osim gležnjača, rado nosi i udobne tzv. slingback modele cipele koji su već nekoliko sezona veliki hit.

Kad je u pitanju obuća, Jill Biden bira provjerene brendove poput Diora, Jimmyja Chooa ili Prade, a u slobodno vrijeme rado nosi i tenisice. Voli kombinirati poznate brendove s manje poznatima poput npr. Jonathana Cohena kako bi promovirala mlade američke dizajnere.

Njezin je stil klasičan, ali uvijek s nekim stilskim odmakom pa je tako mnoge iznenadila odabirom otkačenih loaferica s potpisom Stubbs and Wootton koje su na sebi imale izvezene detalje lubanje.