pripijena kreacija

Atraktivno-elegantna kombinacija: Jelena Rozga u haljini trendi čokoladne boje i brendirane štikle

17.08.2022 u 22:10

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica već godinama dijeli lekcije iz mode, a njene modne kombinacije uvijek oduševe. Nije podbacila ni ovaj put u posljednjoj objavi na društvenoj mreži

Jelena Rozga fanovima se javila sa splitke rive. Splićanka je pozirala u drapiranoj haljini trendi čokoladne boje do koljena s mašnom na dekolteu. Kako je poznato da je pjevačica slaba na obuću i ovog puta je pronašla idealne za ovu kombinaciju.

Obula je Yves Saint Laurent štikle modela koji nosi naziv kao pjesma koju Jelena izvodi - Opyum (nazvanom u čast slavnog parfema koji je prvi put objavljen 1977. godine) a koje su već nekoliko sezona must have među trendestericama. Posebnost im je peta isprepletena u YSL logotip i remenčići oko gležnja.

Sudeći po objavama na Instagramu, pjevačica ovo ljeto provodi radno, a nedavno je najavila svoj povratnički koncert u Spaladium Areni koji će se održati 11. veljače 2023., točno 12 godina nakon što je prvi i zadnji put nastupila tamo. Uz dinamičan životni pronađe vremena da fanove razveseli svojim outfitima.

  • +3
Jelena Rozga Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX