U SPOMEN NA SVEKRVU

Kombinacija koju je princeza Diana nosila prije 29 godina inspirirala Kate Middleton za još jedan odličan stajling

25.05.2021 u 18:25

Bionic
Reading

Kako bolje započeti svoju kraljevsku turneju po Škotskoj, na kojoj se nalazi sa suprugom, princom Williamom, nego da oda počast svojoj prerano preminuloj svekrvi, odjenuvši kombinaciju u kobalt plavoj boji, gotovo identičnoj onoj kakvu je princeza Diana nosila

Da joj je moda u malom prstu, Kate Middleton je dokazala već nebrojeno mnogo puta, a sada je sve još jednom potvrdila kombinacijom u kobalt plavoj boji, koju je odabrala za početak svoje škotske turneje. Riječ je o kombinaciji u kojoj je upasirala Zarin sako, koji je, naravno, već rasprodan, sa plisiranom suknjom britanskog brenda Hope.

Kako bi postigla kontrast, odlučila se za salonke u smeđim tonovima s potpisom omiljenog dizajnera Gianvita Rossija, a u toj istoj boji bila je i torbica Métier London, koju je već nosila u prosincu, tijekom kraljevske turneje vlakom.

Možda to ne bi bilo ništa spektakularno, da dobri poznavatelji britanske kraljevske obitelji odmah nisu zamijetili jednu nevjerojatnu povezanost s prošlošću. Naime, kombinacije koju je odjenula 39-godišnja vojvotkinja od Cambridgea gotovo je identična onoj koju je prije točno 29 godina nosila princeza Diana tijekom posjeta medicinskom centru u Nottinghamu.

Jedina razlika u njihovim stajlinzima bila je ta što se Kate Middleton odabirom cipela i torbice odlučila za kontrast, dok je princeza Diana sve imala u istoj, kobalt plavoj boji.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Phil Noble/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kate Middleton gotovo na svim svojim javnim pojavljivanjima nekim detaljem odaje počast svojoj prerano preminuloj svekrvi, koju nikada nije ni upoznala, a ovoga je puta otišla i korak dalje, budući da Škotska, u kojoj se trenutno nalaze, ima posebno mjesto u srcu njezina supruga, princa Williama.

Naime, upravo je tu budući kralj provodio najljepše trenutke svog djetinjstva, tu je upoznao svoju buduću suprugu Kate Middleton, ali i doznao za smrt svoje majke.