LETIZIA OD ŠPANJOLSKE

Najveći ljetni trend nosi bez greške: Preplanula kraljica plijenila elegancijom u noćnom izlasku

09.08.2021 u 09:07

Bionic
Reading

Ljetnu pauzu od brojnih angažmana, španjolska kraljevska obitelj tradicionalno provodi u Palmi de Mallorci, popularnom ljetovalištu španjolskih kraljeva i svjetskog jet-seta još od davne 1838. godine

Da ni na ljetnom odmoru ništa ne prepušta slučaju po pitanju stajinga, špajolska kraljica posljednjih dana ne prestaje potvrđivati, a u modnim igrama vjerno ju prate njezine nasljednice - princeza Leonor i Sofia.

Dokaz tomu njihovi su najnoviji stajlinzi viđeni u večernjim satima tijekom odlaska u restoran u Palmi de Mallorci.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: PPE / ddp USA / Profimedia

Španjolskom kraljevskom paru na večeri se pridružila i kraljica Sofia, a Letizia je još jednom dokazala da ljetne mjesece ne može zamisliti bez vječnih espadrila.

Osim u dnevnoj varijanti, ovu klasičnu obuću rado nosi i u večernjim satima, a njezin odabir ovoga puta pao je na crnu verziju s potpisom španjolskog brenda Castaner.

Poznata po vještom kombiniranju skupocjenih i cjenovno pristupačnih krpica, svoje večernje izdanje Letizia je kreirala elegantnim modelom haljine s potpisom poznatog španjolskoh high street brenda Uterque.

Spomenuti model s tankim naramenicama posebno se isticao ušivenim 3D aplikacijama i detaljem pojasa s dodatkom resice, a koji je uspio dodatno naglasiti boho dojam kreacije kakav je posebno poželjan i tražen u ljetnim mjesecima.

Boho je jedan od najprepoznatljivijih stilova u modnoj industriji, a podrazumijeva duge, lepršave, slojevite suknje i haljine, prozračne bluze s izvezenim motivima cvijeća i predimenzioniranim rukavima, etno detalje, resice, drvene narukvice, statement viseće naušnice, perlice, ravne sandale na vezanje, kaubojske čizme i pletene torbe.

No slojevite, šarene i leprševe haljine zasigurno najbolje oslikavaju ovaj stil koji potječe od riječi boem, a vjeruje se da su njegovi začetnici Romi iz povijesne češke pokrajine Bohemije.