hit komadi

Mekane i vrlo trendi: Ovo su najtraženiji, ali i najudobniji modeli sandala koje ćete poželjeti imati

27.05.2021 u 09:21

Bionic
Reading

Dolazak toplijeg vremena mnoge je nagnao na potragu za savršenim ljetnim sandalama, a pokazuju to i sve veća potraživanja modnih kupaca. Kada govorimo o najtraženijim modelima, udobnost je, baš kao i u svim drugim segmentima mode ove sezone, visoko na cijeni. Tako ovog ljeta svakako bacite oko na meke modele sandala, popularno zvane 'pillow' odnosno jastuk sandale

Nakon što su modni svijet zaludili modeli mekanih torbica, poput one brenda Coach u čijem dizajnu je sudjelovala i Jennifer Lopez, trend modnih dodataka mekanih kao oblak zahvatio je i obuću.

Dizajnom vrlo slične spomenutim 'pillow' torbicama, modeli mekanih sandala omogućuju da istovremeno budete u trendu, ali i uživate u udobnosti sa svakim korakom.

  • +19
Sandale s pletenim detaljem Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Prema podacima modne platforme Lyst mekani modeli sandala, popularno zvane 'puffy' zbog svog napuhnutog izgleda, bit će najvrući trend ovog ljeta.

Potražnja za modelima koje opisuju riječi 'puffy' i 'pillow', kojima je udobnost na prvom mjestu, u usporedbi s istim razdobljem prošlom godine porasla je za vrtoglavih 129 posto u svega tri tjedna. To neminovno dokazuje da će gotovo svi ovog ljeta uživati u ovi mekanim modelima.

Najtraženiji modeli među zaljubljenicima u modu i trendove su oni u vječnoj crnoj boji koja se lako kombinira sa svim stajlinzima. Miu Miu model s kožnim pletenim i debelo napuhnutim remenima posebno je zapeo za oko trendsetericama, a odlično paše čak uz elegantnije dnevne kombinacije.

Klasične sportske natikače ove godine mijenjaju modeli s napuhnutom gornjim dijelom, a u ovoj kategoriji najtraženiji je model brenda Roam koji kombinira crnu i svjetlu boju breskve. Ljubitelji japanki također će ove sezone uživati u mekim koracima zahvaljujući 'puffy' modelima japanki, poput vrlo traženog modela brenda Staud.